Juniorský favorit 2012

01.01.2013 23:29

Minulý rok v októbri sme sa zúčastnili akcie s názvom Juniorský favorit 2012. 

Naša pani chovateľka Henrieta Eliášová nás pozvala na túto akciu, kde si drobci narodení v roku 2012 zábavnou formou vyskúšali, ako to chodí na poľovných skúškach. Na začiatok sa vyskúšala reakcia na výstrel z pušky a chôdza v kruhu, potom sa prinášala pernatá a srstnatí zver (kačica a zajac), potom sa prinášala kačka z vody. Každá časť bola ohodnotená a na základe získaných bodov sa určil Favorit roku 2012.

 

Musím Freddieho pochváliť, ako jednému z mála sa mu podarilo uchopiť kačku a zajaca, avšak priniesť, to by sme po ňom už príliš veľa chceli. Zato vo vode mu to až tak nešlo. No samozrejme na to treba ešte veľa tréningu.

 

Zato nášmu bračekovi Largovi sa podarilo krásne prinieť kačičku svojej paničke a to dokonca aj z hlbokej vody! Načo bola panička Lenka a samozrejme aj my patrične hrdí, dokonca sa mu vďaka tomu podarilo umiestniť sa v prvej desiatke.

 

Vďaka tejto skúsenosti sme začali uvažovať aj nad tým, že by sme Freddieho skúsili viesť aj poľovne. Či budeme uspešní, to sa ešte uvidí.

 

Tu kratučké video z akcie:

https://www.youtube.com/watch?v=pysk7eU42H8

Juniorský favorit 2012

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok