Excelentní Jantarovci

02.12.2012 22:47

 

Začiatkom decembra 2012 sme sa boli pozrieť na výstavu psov, ktorá sa konala v Nitre. Boli sme sa pozrieť, ako to vlastne na takej výstave chodí, čo všetko sa budeme musieť ešte naučiť, aby sme mohli v januári 2013 zabodovať na našej prvej oficiálnej výstave v Trenčíne. No predovšetkým sme išli povzbudiť našich súrodencov Linu Jantar Devil a Larga Jantar Devil. Obidvoch posudzoval p. Jursa. Boli sme na našich súrodencov právoplatne hrdí, veď posúdte sami, aké krásne posudky dostali:

 

Lina: Sučka stredne silnej kostry, výborná hlava, suchý krk, pevný chrbát, hrudník primerane hlboký, dobré uhlenie, dobrý pohyb.

 

Largo: Pes veľmi dobre vyvinutý, silnejšia kostra, dobrá hlava, dobrá horná línia, hrudník primerane hlboký, korektný pohyb predných i zadných končatín.

 

Mali sme šťastie a stretli sme dokonca aj našu kamošku Weimarku Angie s p. Kaplanom, kotrí sa umiestnili na peknom druhom mieste.

Bolo nám nakoniec trošku aj ľúto, že sme sa nestihli prihlásiť, aby sme si to mohli aj sami vyskúšať. No neodolali sme a skusili sme si chôdzu v kruhu a samotný postoj. Síce nam ušla predná nôžka, ale aj snaha sa cení. A v januári pozor na nás:)

Angie

Angie

 

Freddie a jeho prvé pokusy o postoj

Lord Freddie

Lina

Lina

Largo

Largo