NITRA DOG 2013

23.02.2013 20:48

Sobotu 23.02.2013 sme sa zúčastnili našej druhej výstavy. Už hneď od rána nam bolo dopriate. Spustila sa brutálna snehová búrka, ledva ledva sme sa stihli pobalit a už sme sedeli v aute smer Nitra. Tréma bola už síce menšia, ako keď sme išli do Trenčína, ale keďže Largo je taký fešák, nebola som si úplné istá, či to aj tentokrát zvládneme.

V nítre nás už čakala naša kamarátka Zuzka s rodinkou a s Freddieho láskou Erinkou. Pekne sme ich natlačili do jedného petboxu a už sme len čakali. Aj tentokrát sme mali byť v kruhu traja, ale ako sa nakoniec ukázalo, tak tretí psík neprišiel. Vobec by som sa nečudovala, cesty boli neprejazdné (a zároveň byť s Jantarovcami v kruhu ulalalala:) ) Znenazdajky sme boli na rade, tak som sa začala predierať davom ľudí, ktorým asi ani nenapadlo, že keď mam psa, číslo pripnuté a tlačím sa smerom ku vchodu do kruhu, tak by mi aj mohli uhnúť z cesty. 

Najskôr sa predviedol Largo a ako krásne!!! Lenka ho krásne postavila, Larguško hrdo stál, elegantne prebehol po kruhu (v tomto ho mohla trumfnúť už len samotná Lenka) a od pani posudzovateľky Janky Janek dostal samé chvály a potom sme išli na radu my. A musím uznať, Freddiemu sa v kruhu páči:) Nechá so sebou krásne zametať, tak som si ho postavila, pani posudzovatelka pochvalila, prebehli sme sa a ortieľ bol: Freddie V1 CAJC a Largo V2. Najskôr som nezačula, či sme dostali aj titul a tak sme si pekne počkali, kým sa udeloval aj BOB a zavolali nás do kruhu. Na nášho prvého BOB-íka si však musíme ešte chvíľku počkať, ale nevadí o to bude krajší:).

Medzitým ako sme  čakali na BOB-a išli do kruhu ešte aj fenočky. Tentokrát tam boli skoro samé naše lásky, takže sme s napätím očakávali, ako ich ohodnotí pani posudzovateľka. Veľmi nás potešilo prvé miesto Erinky so zaslúženou V1 a CAJC. No jednoducho pekne sa nám naša nevestička predviedla, dokonca dostala aj titul BOS -  Best of opposite sex. Paolitka s Ejmo boli druhe, tretia bola naša sestrička Linuška s Dadou a na štvrtom mieste bola Delphi s Andreou. So Zuzkou sme tých naších chlapov prehovorili, nech počkáme aj na záverečky, čo im podľa mňa ani jedna z nás už nikdy neurobi:).  

Domov sme si odniesli ďalšiu stužku a už nám chýba len jeden CAJC, aby bol Freddie JCH SK - Šampiónom krásy mladých na Slovensku.

Žial fotky nám nevyšli, zato máme pár pekných od Janky Šefrákovej.

P.S. Počkali sme si aj na weimarských stavačov. A naša kamoška Angie získala dokonca prvé miesto! Juch!

                               

                     

                        

                   

                   

 

                  

                 

                   

NITRA DOG 2013

:)

Dátum: 31.03.2013 | Vložil: Jana&Irwin

Jani hocikto mi hocijako skomolil meno ale ty vedies!!! Ta a kedy date ten posledny cajc?

Pridať nový príspevok