Klubové skúšky vlôh

04.05.2013 22:51

Dňa 4.5.2013 sa konali v Šali klubové skúšky vlôh. Síce sme to pred necelým rokom ani neplánovali, predsa sme sa ich zúčastnili aj my. S malou dušičkou sme sa vybrali vyskúšať, čo v tom našom malom devilovi je. 

Rozdelili sme sa do troch skupin, v našej skupinke bol aj náš bráško Largo a naša kamoška Erin. Keďže sme išli medzi poslednými a nevedeli sme, ako Freddie zareaguje na všetkz tie výstrely, mal naordinovanú diskotéku v aute. 

Keď išli chalani na rad, mne srdce bilo ostošesť dúfajúc, že sa im to podari. Freddie zo začiatku hľadal krásne, avšak obavaný výstrel ho trošku spomalil, mierne sa motkal medzi nohami. Na to, že Danka vyslali po vetre a strelili tesne za nimi to však Freddie zvládol nad jeho pomery. Problém však nastal, keď prišlo na vystavovanie. Freddie sa tak tešil, že sa konečne mohol prebehnúť, že raz cez prepeličku preletel a nevšimol si ju a raz ju vyrazil a nevystavil. Tak sa smutný Danko vracal s rozsudkom, ze vystavovanie máme za nula. Rozhodcovia mu však dali druhú (nekonečnú - ach jaj ten si ale dával načas) šancu a to už sa chalani vracali s troječkou za vystavovanie. Kludy pred pernatou však boli za jedna (čo im nezazlievam, predsa len sme si to museli zopakovať), preto sme spadli do druhej ceny.

 

ALE!!! Známka za reakciu na výstrel bola 3, čo bol pre nás neskutočný úspech. A keď to zoberieme z tej lepšej stránky v II.cene sme boli prvý (ale aj posledný :) ).

 

Chut do roboty nám to nezobralo a povedali sme si, že na jesenkách to všetkým ukážeme:)

 

Fotky zo skúšok nájdete na Freddieho Facebookovej stránke https://www.facebook.com/lordfreddie.jantardevil/media_set?set=a.121173724749983.1073741845.100005720672065&type=3

 

Klubové skúšky vlôh

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok