Dosky, čo znamenajú svet

07.07.2013 23:28

V máji a v júni sme sa zúčastnili niekoľko výstav a to Klubovej výstavy v Radošovciach a Medzinárodnej výstavy psov v  Nitre.

S malinkatou nádejou v duši sme vyrazili do Radošoviec dúfajúc, že si konečne vybeháme toho junior šampióna. V kruhu sme boli 5 : Cassovia Connor Buona Casa, Goran/Fenix Nitrianske Janíkovce, Haiti Garamparty, Komisz z Panských Lesu a my. Na tejto výstave nám to však nebolo súdené, za to od pána Muellera sme si domov odniesli VD. Pán Mueller nám Freddieho pochválil, keby nebol až taký tmavý, dostal by V. Hold s farbou tam ja moc nenarobím. Tak sme štastie skúšali ďalej.

 

Prvého júna sme sa teda zúčastnili Medzinárodnej výstavy v Nitre. V kruhu sme boli v sobotu jediný, ale po skúsenosti z klubovky som predsa len mala trošku "nahnáno". Pani rozhodkyňa Monika Blaha bola neskutočne milá usmievavá a udelila nám aj toho nášho posledného vytúženého CAJC-a. Freddieho láska Erin zas zvíťazila medzi mladými sučkami a tak sme nakoniec o BOJ-a bojovali s ňou. Pani Blaha asi uprednostňuje statnejšie psíky a tak sme si nakoniec odniesli aj BOJ-a. Týmto sme zavŕšili Junior Šampióna Slovenska a radosť sme mali prevelikú. Nakoniec sme si boli ešte mrknúť malú Adélku ako vystavovala Erinku v súťaži dieťa a pes a hybaj domov.

Keďže sme mali zaplatenú aj neďeľu, tak sme sa ešte v nedeľu išli predviesť a odniesli sme si domov peknú V3.

Juniorské triedy tak máme vybavené, v lete sa vidíme už v triede strednej.

 

 

 

Dosky, čo znamenajú svet

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok